Servicii

Promovare online

Găsim modalitatea optimă pentru a ajunge la publicul tău țintă. Monitorizăm campaniile și le actualizăm constant pentru a atinge maximum de conversii.

Întrebări frecvente

Pay-Per-Click (sau PPC) reprezintă acea metodă de promovare prin care plătești doar în momentul în care un utilizator a dat click pe reclama ta.

Campaniile PPC pot fi configurate pentru motoarele de căutare (Google sau Bing), pentru rețelele de socializare (Facebook, Instagram, TikTok sau LinkedIn) sau pentru platformele video (YouTube). Însă numai în urma strategiei pe care o vom dezvolta special pentru afacerea ta și în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție vom putea spune exact pe care dintre aceste canale ne vom concentra.

La începutul oricărei campanii setăm împreună cu tine un buget lunar și ne asigurăm că acesta nu va fi depășit.

În fiecare lună vei primi un raport cu evoluția tuturor campaniilor. Acesta va conține toate datele de care ai nevoie pentru a analiza performanța campaniilor. În plus, nu-ți vom furniza doar statistici, ci îți vom și explica ce înseamnă fiecare, astfel încât să ai rapid o privire de ansamblu asupra costurilor și a modului în care au evoluat principalii indicatori de performanță.


Contactează-ne acum

Dorești o ofertă sau pur și simplu ai niște întrebări?
Completează formularul de mai jos și ia legătura cu noi.