Servicii

Optimizare WordPress

Un site bine optimizat înseamnă șanse mai mari pentru o poziționare bună în rezultatele căutărilor și o experiență plăcută pentru utilizatori.

Întrebări frecvente

Un site construit pe platforma WordPress are o temă și mai multe module. Modul în care aceste module interacționează între ele și cu tema activă, dar și cum au fost construite, influențează viteza de încărcare a site-ului. În plus, aproape toată informația este stocată într-o bază de date. Iar totul rulează pe un server.
Optimizarea WordPress constă în îmbunătățirea modului în care toate aceste elemente conlucrează astfel încât să existe o viteză de încărcare optimă.
Pe lângă optimizarea vitezei, identificăm și problemele care există la nivel de UX și implementăm modificările necesare astfel încât să ajungem la un site cât mai ușor de folosit, ceea ce înseamnă șanse mai mari de conversie.

În primul rând, se încarcă mai repede și este mai ușor de folosit, ceea ce înseamnă o experiență mai plăcută pentru utilizatori.
Apoi, viteza de încărcare este un factor important pentru motoarele de căutare. Deci un site bine optimizat poate apărea pe poziții mai bune în rezultatele de pe paginile de căutări.
În plus, influențează și scorul grupurilor de reclame din campaniile Google Ads, prin urmare te ajută să obții rezultate mai bune cu un cost mai mic.

Îți vom putea răspunde la această întrebare în urma realizării unui audit al site-ului. Scopul acestui audit este de a identifica problemele și de a găsi soluțiile care trebuie implementate. Costul unui audit este de 100 euro. Ulterior, vei putea să continui să faci implementarea cu noi sau poți alege să lucrezi cu altcineva. Documentul în care vor fi listate problemele și soluțiile rămâne la tine.


Contactează-ne acum

Dorești o ofertă sau pur și simplu ai niște întrebări?
Completează formularul de mai jos și ia legătura cu noi.