Servicii

Creare site

Realizăm site-uri de prezentare, bloguri, magazine online.
Avem soluții pentru toate bugetele.

*Dacă ești blogger sau activitatea ta este în domeniul cultural, te califici pentru un site gratuit.
Doar trimite-ne un email în care să ne povestești despre proiectul tău.

Caracteristici

Cu o experiență de peste 10 ani în crearea de site-uri pentru clienți din diverse domenii de activitate, știm cum să abordăm procesul de realizare a unui site astfel încât acesta să nu fie doar frumos, ci să fie și eficient.

Întrebări frecvente

Un site are nevoie de cel puțin trei elemente: un domeniu, un serviciu de găzduire și fișierele care compun, de altfel, site-ul propriu-zis. Dacă decizi să colaborezi cu noi, putem achiziționa domeniul în numele tău sau te putem ghida să ți-l achiziționezi. Îți putem oferi și găzduire gratuită dacă optezi și pentru un pachet de mentenanță.

În primul rând, în urma unei discuții cu tine, identificăm scopul site-ului. Apoi, facem o analiză a concurenței și a industriei în care activezi. Îți facem o propunere de design (dacă alegi design custom) sau îți propunem 3-5 template-uri dintre care să-l alegi pe cel care să constituie punctul de plecare (dacă alegi realizarea site-ului pe baza unui template). Ulterior, pe baza structurii pe care ne-o vei trimite, vom începe dezvoltarea site-ului. Săptămânal, vei primi un raport cu stadiul proiectului și vei putea trimite feedback. La finalul proiectului, vom avea o sesiune de instruire în care îți vom arăta cum poți modifica conținutul existent sau cum poți adăuga conținut nou.

Nu există un răspuns standard pentru această întrebare. E ca și cum ai întreba cât costă o mașină. Există mașini de 10.000 de euro în vreme ce altele pot ajunge și la 1.000.000 de euro. Pentru a putea face o estimare corectă, trebuie să identificăm funcționalitățile de care ai nevoie și tipul de design pentru care optezi. Ce putem spune e că prețul minim pentru dezvoltarea unui blog sau a unui site de prezentare este de 400 de euro*.
*Pentru această estimare am presupus că designul este bazat pe un template și nu există funcționalități suplimentare. Site-ul va avea pagini cu conținut de tip text și imagine, iar ca funcționalități vor exista doar o secțiune de blog și formulare de contact.

Dacă ai deja un site și dorești unul nou, ne ocupăm de migrarea conținutului și ne vom asigura că nu se va pierde nimic în procesul de tranziție către noul site.


Contactează-ne acum

Dorești o ofertă sau pur și simplu ai niște întrebări?
Completează formularul de mai jos și ia legătura cu noi.