Servicii

Administrare newsletter

Comunicarea constantă prin email cu publicul interesat de serviciile tale necesită multă atenție. Avem experiența necesară să ne asigurăm că mesajele tale ajung la destinatar.

Întrebări frecvente

Email-marketing-ul (sau campaniile de newsletter) reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de marketing direct. Te ajută să menții relația cu clienții sau cu persoanele interesate de produsele și serviciile tale. Însă, dacă acest instrument nu este administrat corect, poate avea consecințe neplăcute.

Pentru a evalua eficiența unei campanii de email-marketing, monitorizăm mai mulți indicatori. Iată care sunt principalii: Bounce Rate – numărul de emailuri care nu au fost livrate raportat la totalul de emailuri trimise; Click-Through-Rate (CTR) – numărul de destinatari care dau click pe cel puțin un link din mesajul trimis raportat la totalul emailurilor trimise; Rata de conversie – procentul de destinatari care finalizează o acțiune bine definită înainte de trimiterea mesajului (exp. completarea unui formular); Rata de dezabonare – procentul de utilizatori care se dezabonează.

Serviciul de email-marketing este util și magazinelor online, care pot interacționa astfel cu utilizatorii care abandonează coșul de cumpărături oferindu-le un discount personalizat, sau pot cere feedback clienților cu privire la experiența avută. Toate acestea pot fi automatizate și sunt incluse în serviciul de Administrare newsletter.


Contactează-ne acum

Dorești o ofertă sau pur și simplu ai niște întrebări?
Completează formularul de mai jos și ia legătura cu noi.